Før kampen: Arendal – FK Tønsberg

Nytt bekjentskap skal igjen stiftes denne helgen når FK Tønsberg tar turen til Bjønnes for den femte runden i PostNord-ligaen

Sesongstarten har vært bedre enn noen gang og vi står sammen med Notodden som eneste lag uten tap. Dette bør også fortsette når FK Tønsberg i morgen tar turen til Bjønnes, i tillegg bør det også bli seier om vi skal henge med i toppen.

FK Tønsberg har denne sesongen åpnet overraskende bra og er i følgende rapportene et lag som er meget godt organisert. Jan Eddie Hansens mannskap har gjort det bra og vist at de definitivt må taes på alvor selv om de er ny opprykket fra 3. divisjon. Selv om det ble tapt i serie åpningen borte mot Fram har de med seier over Moss og Fløy, samt uavgjort mot Notodden fått en god start på sesongen.

For Arendal sin den blir det i morgen viktig med en seier om man skal henge med, spesielt da de siste to kampene har endt med poengdeling.

Lagene har ikke tidligere spilt mot hverandre. så det blir nye bekjentskaper, slik det var forrige helg da Bærum var på besøk i Arendal.

Norsk Tipping har størst tro på at Arendal stikker av med seieren på Bjønnes og har satt opp følgende odds (05.05 – 21:00) – H: 1,65 U: 4,05 B: 3,25. Det samme har Betsson som har satt følgende: H: 1,75 U: 4,45 B: 3,40.

,

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *