Før kampen: Arendal – Fløy

Når Arendal i morgen tar i mot Fløy hjemme på Bjønnes blir det gjensyn med gamleklubben for Marius Andersen.

Det er klart for årets første hjemmekamp i serien når Fløy i morgen tar turen til Bjønnes. Begge lagene som skal kjempe om tre poeng kommer fra tap i cupen. Arendal tapte 3-2 hjemme mot Vindbjart og Fløy tapte 3-0 borte mot Fram. Det betyr at begge lagene fremover kun trenger å konsentrere seg om ligaen, hvor Arendal har fått den beste starten. Arendal slo som vi fleste husker Moss 3-2 borte, les mer om den kampen her. Fløy på sin side tapte 1-0 hjemme mot Notodden, men i følge rapportene var de nære på ved å utligne flere ganger.

For Fløy sin del er Bjarte Richardsen, Lars Kloving og Magnus Ask Mikkelsen uaktuelle til kampen og er ute med skader. Arendal på sin side må unnvære Jeremie Elepo etter at han tråkket over på lørdagens trening.

Arendal har tatt ut følgende tropp til kampen: Andreas Hoppestad, Jostein Aaland, Petar Rnkovic, Matias Fjeldal Olsen, Viktor Lövgren, Sven Fredrik Stray, Marius Andersen, Anders Hella, Aleksandar Corovic, Tobias Olsvik, Hakeem Wilkinson, Christian Tveit, Ylldren Ibrahimaj, Jakob Rasmussen, Tobias Henanger, Steinar Berås og Wilhem Pepa.

Hvis Ylldren Ibrahimaj starter i morgen får han sin sjette kamp mot Fløy. Han var i troppen da lagene møttes i 2012, men ble sittende på benken under det oppgjøret. Han har dog til gode å sette ballen i nettet mot Fløy, men det snur kanskje i morgen?

I tillegg blir det som nevnt gjensyn med gamleklubben for Marius Andersen som kom fra Fløy til Arendal før denne sesongen. Han ble forøvrig kåret til spillernes spiller for 2015 og var den mest benyttede spilleren i Fløy-troppen.

En annen spiller som hadde vært spennende å sett i aksjon i morgendagens kamp er definitivt Kai Risholt. Han har spilt for begge lagene og vært frempå med mål i tre kamper hvor lagene har spilt mot hverandre (Ett for Arendal og to for Fløy). Han er derimot ikke i kamptroppen.

Fløy har tatt ut følgende tropp: Henrik Markussen, Samuel Dirscher, Andreas Jacobsen, Marius Johansen, Eivind Ege, William Hagen Okalla, Julian Brons, Johan Naglestad, Henrik Andersen, Henrik Byklum, Joachim Holberg Eriksen,Torjus Kydland, Rasmus Repstad, Henrik Dahlum, Øyvind Skjesol, Ole Fredrik Thorsen og Pål Berntsen.

Resultatene de siste årene viser at Arendal gradvis har overtatt et lite overtak over Fløy. På syv møter mellom lagene har fire endt i Arendal-seier, ett har endt i uavgjort og Fløy har vunnet to.

Dato Hjemmelag Resultat Bortelag Turnering
2.mai 2012 Arendal 3 – 2 Fløy NM
8.juni 2013 Fløy 2 – 0 Arendal 2. divisjon
21.september 2013 Arendal 1 – 0 Fløy 2. divisjon
10.mai 2014 Fløy 3 – 1 Arendal 2. divisjon
23.august 2014 Arendal 1 – 1 Fløy 2. divisjon
7.juni 2015 Fløy 1 – 4 Arendal 2. divisjon
19.september 2015 Arendal 3 – 1 Fløy 2. divisjon

Anders er klar for å ta deg i mot hjemme mot Fløy i morgen!

Kampstart er 15:00 på Bjønnes og vi håper du tar turen!

2 Comments

  1. Pingback: Oppsummering: PostNord-ligaen avdeling 4 – runde 2 – Forza Arendal

  2. Pingback: Oppsummering: PostNord-ligaen avdeling 4 – runde 2 – Karl-Gunnar Ellefsen

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *