Forza- og heders-prisen 2018

Årets siste hjemmekamp endte dessverre med tap. Likevel ble det en fin avslutting med utdeling av to priser.

Til tross for at kampen mot Fløy endte med ett skuffende tap. Var det derimot noe både før og etter kampen som i dag var det viktigste.

Vi i Forza Arendal har nemlig bestemt oss for å starte med at vi hvert år fremover skal dele ut Forza-prisen til en spiller som har prestert godt på banen, men også gjort noe mer. En som bidrar både på og utenfor banen for at klubben skal nå sine mål.

Vi ser etter spillere som ofrer alt, som gir alt og som alltid byr på seg selv uansett sammenheng. Spillere som rett og slett blør for drakta og klubben. I tillegg vektlegger vi spillere som stiller opp og som ofte gjør eller gir noe mer. Vi setter også pris på spillere som som gjør noe ekstra overfor Forza. Det kan være alt i fra å stå sammen med oss på tribunen, ta en ekstra prat, hilse på oss og masse annet.

Styremedlemmer i Forza Sølve og Karl-Gunnar, sammen med prisvinner Petar Rnkovic

Alle disse tingene blir vektlagt og styret bestemmer hvem som tildeles prisen på vegne av supporterklubben.

Forza-prisen 2018 tildeles derfor Petar Rnkovic for hans prestasjoner på banen, men også for måten han opptrer utenfor banen. Ikke bare har han tatt ansvar som spillende trener denne sesongen, men han går alltid foran i krigen. Ofrer alt, alltid. Han viser også at selv om han snart fyller 40 år har han masse å bidra med.

Alle disse tingene i tillegg til at han alltid takker oss, klapper når vi synger hans navn og karrieren han har hatt i klubben gjør at han får prisen for sesongen 2018.

Tusen takk for innsatsen i år Petar Rnkovic!

Hederspris

I tillegg til dette har vi i år valgt å dele ut en hederspris. Denne har i år blitt utdelt til Erlend Ørum. Erlend har stilt som vakt på en rekke hjemmekamper og er alltid positiv mot Forza, klapper til oss når han går forbi og alltid en blid og positiv kar!

Dette syns vi fortjente en ekstra oppmerksomhet og Erlend fikk derfor tildelt en pokal som takk!

Styremedlemmer Sølve og Mads, sammen med vinner av hedersprisen Erlend

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *