Oppsummering: PostNord-ligaen avdeling 4 – runde 1

Den første runden av årets sesong er nå over og sesongen er offisielt i gang for alle lagene i vår avdeling. Vi har laget et lite sammendrag av resultatene.

Det ble totalt scoret 23 mål i den første runde, til sammenligning ble det i fjor i avdelingen til Arendal (avd. 3) scoret 16 mål totalt den første runden. I de andre avdelingene i år ble det scoret 15 (avd 1), 23 (avd 2) og 20 (avd. 3) mål. Noe som også er verdt og merke seg at det i denne runden ikke ble poengdeling mellom noen av lagene i avdeling 4.

På papiret er nok dette årets tøffeste 2. divisjon avdeling, hvor man har flere lag som satser hardt og har ambisjoner om å spille oppover i divisjonssystemet.

Det er vanskelig å danne seg noe skikkelig bilde av hvordan sesongen kommer til å bli når det kun er spilt en kamp, sesongen kan fortsatt gå alle mulige veier for alle lagene. Det som i hvert fall er sikkert er at denne sesongen betyr mer for alle enn den har gjort før. Som kjent blir det jo etter sesongen endring  av divisjonsstrukturen i divisjonene. Dette fører til at halvparten av lagene rykker ned. Det betyr at en god start kan være helt nødvendig for å komme med i nye 2. divisjon neste år, hvor det skal reduseres fra fire til to avdelinger.

runde1_resultater-2

Disse resultatene gir følgende tabell:

Lag Kamper Mål Poeng
Odd 2 1 4 – 2 3
Asker 1 3 – 1 3
Arendal 1 3 – 2 3
Strømsgodset TF 2 1 3 – 2 3
Fram 1 1 – 0 3
Kvik Halden 1 1 – 0 3
Notodden 1 1 – 0 3
Moss 1 2 – 3 0
Vindbjart 1 2 – 3 0
Bærum 1 0 – 1 0
FK Tønsberg 1 0 – 1 0
Fløy 1 0 – 1 0
Pors 1 2 – 4 0
Ørn Horten 1 1 – 3 0

Neste ut for de fleste lagene er 1. runde i NM. Noen av lagene har fått en enklere motstander enn andre, i hvert fall på papiret. Vi vet godt fra tidligere er det ingen enkle kamper i cupen. Innad i avdelingen er det også to møter, Arendal tar i mot Vindbjart hjemme. Fløy på sin siden tar turen til Framparken for å møte Fram Larvik.

Vi ønsker alle lagene lykke til med cupen og ikke minst i neste serierunde!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *