Sesongkort og medlemskap for 2016

Sesongen 2016 er ikke mange ukene unna og årets sesong blir utrolig spennende. Ikke bare har vi havnet i en tøff pulje, men halvparten av ligaen rykker også ned til nye 3. divisjon. Det er derfor i år ekstra viktig å støtte opp rundt Arendal Fotball og heie dem frem til seier!

Vi kan derfor nå presentere følgende tilbud i samarbeid med Arendal Fotball:

Pakke 1: 

200 kroner for medlemskap
500 kroner for sesongkort

700 kroner totalt

Pakke 2:

200 kroner for medlemskap
500 kroner for sesongkort
100 kroner for skjerf

800 kroner totalt

Originalprisen på sesongkort og skjerfet er henholdsvis 1 000 kroner og 200 kroner.  Det er derfor mulig å spare mye på årets tilbud. I tillegg vil du som medlem i Forza Arendal få følgende fordeler:

  • Førsteprioritet på borteturer.
  • Samt mulighet til gratisbilletter til bortekamp.
  • Rabatter på alt du handler av supporterutstyr som vi selger.

 Hvordan bli medlem og kjøpe sesongkort

Måten dette gjøres på er at alle som ønsker å bli medlem og eventuelt i tillegg også et sesongkort går inn her og fyller inn den nødvendige informasjonen, og sender dette inn til oss. Du vil i registreringen få et valg om du også ønsker sesongkort med eller uten skjerf. Eventuelt kan du sende informasjonen under til medlem@forzaarendal.no. Vi oppfordrer derimot til å bruke skjemaet som dere finner her.

Etternavn:
Fornavn:
Fødselsdato:
Adresse:
Postnummer:
Sted:
Telefonnumer:
E-post: 
Sesongkort: Ja (500 kroner) eller Nei
Vervet av:

Du vil etter at registreringen er gjort motta en e-post med videre informasjon om innbetalingsinfo og lignende. Så fort betalingen er registrert vil vi på nytt sende ut mer informasjon. Skulle du eventuelt ha noen spørsmål ta kontakt via skjemaet her eller send oss en e-post på post@forzaarendal.no

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *