Sesongkort og medlemskap for 2017

Sesongen 2017 nærmer seg mer og mer for hver eneste dag og det er nå på tide å presentere prisen for sesongkort og medlemskap for den kommende sesongen.

Vi har i år i samarbeid med Arendal Fotball følgende tilbud:

1 500 kr for sesongkort
200 kr for medlemskap

1 700 kr totalt

noracstadion2

Norac Stadion

Sesongkortet gir deg inngang på alle årets hjemmekamper til Arendal Fotball, både på Myra og Norac. Og med kun 1 400 plasser første halvdel på Myra er det lurt å sikre seg billett til kampene allerede nå. Det er nærmest garantert at enkelte kamper kommer til å bli utsolgt og da er det kun de med sesongkort som er sikret plass.

NB! Kortet gir kun plass i seksjonen til Forza og hjemmesupportere, man kan ikke fritt velge sete eller hvor man vil sitte.

Originalprisen på sesongkort er 1900. Det er derfor noen kroner å spare i tillegg til at man støtter supporterklubben. Du som medlem i Forza Arendal får følgende fordeler:

  • Førsteprioritet på borteturer arrangert av Forza Arendal
  • Rabatter på alt du handler av supporterutstyr som vi selger.
  • Vi jobber videre med å få på plass andre avtaler og fordeler.

 Hvordan bli medlem og kjøpe sesongkort

Måten dette gjøres på er at alle som ønsker å bli medlem og eventuelt i tillegg også et sesongkort går inn her og fyller inn den nødvendige informasjonen, og sender dette inn til oss. Du vil i registreringen få et valg om du også ønsker sesongkort. Eventuelt kan du sende informasjonen under til medlem@forzaarendal.no. Vi oppfordrer derimot til å bruke skjemaet som dere finner her.

NB! Har du allerede betalt for medlemskap, trenger du kun å betale for sesongkortet. 

Etternavn:
Fornavn:
Fødselsdato:
Adresse:
Postnummer:
Sted:
Telefonnumer:
E-post: 
Sesongkort: Ja (1 500 kr) eller Nei
Vervet av:

Du vil etter at registreringen er gjort motta en e-post med videre informasjon om innbetalingsinfo og lignende. Så fort betalingen er registrert vil vi på nytt sende ut mer informasjon. Skulle du eventuelt ha noen spørsmål ta kontakt via skjemaet her eller send oss en e-post på post@forzaarendal.no

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *