Sesongkort og medlemskap for 2015

(Arkivfoto: Eyvind Øyraas, ablikk.no)

Vi håper på flere øyeblikk som dette i 2015! (Arkivfoto: Eyvind Øyraas, ablikk.no)

En ny sesong nærmer seg med stormskritt og treningskampene er godt i gang. Det blir en spennende sesong for et Arendals lag med mange utskiftninger i løpet av vinteren. 2015 blir forhåpentligvis en sesong med mange underholdende kamper på «Fort Bjønnes» og det blir garantert mange høydepunkter og uforglemmelige øyeblikk man ikke vil gå glipp av!

I den anledning kan Forza Arendal, i samarbeid med Arendal Fotball presentere følgende tilbud på sesongkort og medlemskap for sesongen 2015:

600 kroner for sesongkort + 200 kroner for medlemskap i Forza Arendal, totalt 800 kroner. Normal pris på dette er 1000 kroner for sesongkortet og 200 kroner for medlemskapet, som da totalt blir 1200 kroner. Sesongkortet vil gi deg inngang på alle hjemme kampene til Arendal Fotball for sesongen 2015, det gjelder både serie- og cupkamper!

I tillegg vil du som medlem i Forza Arendal få følgende fordeler:

 • Førsteprioritet på borteturer
 • Samt mulighet til gratisbilletter til bortekamp (10 første som melder seg på en bortekamp)
 • Rabatter på alt du handler av supporterutstyr som vi selger.

 Hvordan bli medlem og kjøpe sesongkort

Måten dette gjøres på er at alle som ønsker å bli medlem og eventuelt i tillegg også et sesongkort går inn her og fyller inn den nødvendige informasjonen, og sender dette inn til oss. Du vil i registreringen få et valg om du også ønsker sesongkort. Eventuelt kan du sende informasjonen under til medlem@forzaarendal.no. Vi oppfordrer derimot til å bruke skjemaet som dere finner her.

Etternavn:
Fornavn:
Fødselsdato:
Adresse:
Postnummer:
Sted:
Telefonnumer:
E-post: 
Type medlemskap: Medlem (200 kroner) eller Under 16 år eller pensjonist (100 kroner)
Sesongkort: Ja (600 kroner) eller Nei
Vervet av:
Ønsker sesongkort (600 kroner): Ja eller nei

Du vil etter at registreringen er gjort motta en e-post med videre informasjon om innbetalings info og lignende. Så fort betalingen er registrert vil vi på nytt sende ut mer informasjon. Skulle du eventuelt ha noen spørsmål ta kontakt via skjemaet her eller send oss en e-post på post@forzaarendal.no.

Konkurranser

Vi kjører også igang en rekke forskjellige konkurranser i forbindelse med innmelding i supporterklubben. Slik at du har muligheten til å stikke av med flere flotte premier hvis du melder deg inn som medlem hos oss i dag!

 • Alle medlemmer
  • Alle som melder seg inn i supporterklubben før sesongstart den 18. april er med i trekningen av en Arendals drakt (medium eller large) brukt av spillere i sesongen 2012. En sesong hvor vi rykket opp til 2. divisjon og var Norges desidert beste 3. divisjonslag!
 •  Vervekonkurranse
  • Klare du å verve noen inn som medlem i supporterklubben, blir du med i trekningen av et sesongkort for 2015. Bare be de fylle inn ditt navn i registreringsskjemaet som du finner her. Alle som verver én eller flere er med i trekningen. Skulle du derimot allerede ha kjøpt et sesongkort og vinne, vil du kunne velge mellom å få refundert sesongkortet (600 kroner) eller velge å motta kortet. Dette blir helt opp til vinneren.
 • Facebook
  • Når vi når 200 likes på facebook-siden våres gir vi bort nok et sesongkort for 2015 sesongen til en av de som har likt og kommentert denne facebook-statusen.