To nye spillere klare for Arendal

Det ble i dag klart at Steinar Berås og Tobias Olsvik går fra Jerv til Arendal etter at klubbene ble enige om en overgang.

Sesongoppkjøringen for A-laget hadde sin oppstart tirsdag kveld og begge var da på plass. Det samme var også Marius Andersen som ble klar for Arendal i starten av desember, han kom da fra Fløy.

Begge de to nye spillerne har en fortid i FK Arendal, men meldte overgang til Jerv etter at klubben gikk konkurs i 2008. Olsvik var som de fleste kjenner på lån til Arendal fra Jerv under høst-sesongen hvor han spilte 12 kamper (11 fra start) og satte inn 5 mål. Steinar Berås på sin side var derimot i Jerv hele sesongen og spilte 14 kamper (6 fra start).

– Vi er svært glade for at både Steinar (Berås) og Tobias (Olsvik) nå er Arendal-spillere, sier sportslig leder Geir Fone til klubbens hjemmeside.

Han legger så til:

– Begge melder permanent overgang til Arendal. De er spillere med erfaring fra nivået og vet hva som må til for at vi skal utvikle laget ytterligere. Begge bidrar også til å styrke oss offensivt og forsterker den lokale profilen vår. Derfor passet dette perfekt, både for oss og spillerne. Når klubbene i tillegg ble enige, så var dette en god start på 2016 for oss.

Et «lite» skjær i gleden

Det kom dessverre også frem at Anders Hegaard Larsen har pådaratt seg en skade som krever operasjon og lang opptreningstid. Noe som betyr at han i beste fall er tilbake i høst, men sannsynligheten er stor for at hele sesongen ryker. Vi ønsker han god bedring.

I tillegg til en ersatter for Anders, jobbes met med å få inn andre spillere også:

– Vi har flere spennende unggutter fra egen stall som viser fin utvikling, men vi trenger også økt konkurranse i flere posisjoner. Dessuten er vi tvunget til å signere en ny keeper i vinter, fordi Anders Hegaard Larsen har pådratt seg en skade som krever operasjon og lang opptreningstid. Han kan i beste fall være tilbake i høst, men det er dessverre en reell fare for at hele sesongen ryker for ham. Derfor ser vi på ulike alternativer for keeperposisjonen, i tillegg til at vi nok føler det er behov for bedre dekning i forsvaret. Vi mangler blant annet en ren venstreback, sier Geir Fone.

Arendal har forøvrig denne uken flere ulike spillere innom trening for å vise seg frem.

Kilde: arendalfotball.no

2 Comments

  1. Pingback: Disse skal være med å løfte Arendal denne sesongen – Forza Arendal

  2. Pingback: Disse skal være med å løfte Arendal denne sesongen – Karl-Gunnar Ellefsen

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *