Total dominans i målorgie

Det var litt av en kamp vi i dag fikk servert på Bjønnes. Før kampen var det knyttet noe spenning til hva Fløy kunne by på etter at de forrige helg i følge rapportene leverte en god kamp mot Notodden. Spennende skulle det derimot ikke bli.

Kvalitet og kontroll fra start til slutt er definitivt to ord som kan beskrive dagens kamp mot Fløy. For Arendal var det beste laget gjennom hele kampen og slapp seg aldri nedpå, til tross for dominansen i det som til slutt skulle bli den største seieren til Arendal i 2. divisjon noen gang.

God start igjen

Arendal stilte med følgende lag.

Arendal stilte med følgende lag.

Wilhem Pepa uttalte før sesongen at han følte seg i god form og at han hadde kommet til flere sjanser i treningskampene enn han hadde hele forrige sesong. Vi fikk også se i cupen at han hadde scoringsformen inne, selv om det ikke var nok til seier da. Etter 20. minutter i dagens kamp var han derimot frempå igjen. En corner endte opp foran mål og Pepa løste det med et brassespark fra tre meter, over keeper og i mål. 1-0 og Arendal var igang.

Arendal hadde også før dette fått et mål annullert, dommeren mente noe urettmessig hadde skjedd i en duell på en corner og mål ble det ikke. Ut i fra det vi kunne se var det Marius Andersen som stanget ballen i nettet. Dette skulle derimot ikke få noen betydning, for bare seks minutter senere smalt Steinar Berås en rakett i nettet fra 20 meter, 2-0.

Arendal fortsatte å dominere etter dette og før pause stanget Marius Andersen inn 3-0 mot gamleklubben på en godt slått corner fra Jakob Rasmussen.

Spill mot et mål

Arendal fortsatte sin dominans etter pause, men det tok litt tid før det neste målet kom. Etter 67. minutter var Pepa frempå igjen. Ylldren Ibrahimaj var våken og vant ballen før han satte fart mot Fløy målet, kom seg ned til død-linja og la ballen inn til Pepa som satte ballen inn i det åpne målet, 4-0. Samme mann var igjen i farta fire minutter senere og satte inn 5-0 og ikke minst sitt tredje for dagen –  hattrick!

Fløy klarte ikke å etablere noe spill mot Arendal, noe indreløperne og forsvaret skal ha mye skryt for. De jobbet konstant og stresset Fløy-spillerne i alle dueller. Dette førte også til at Arendal opprettholdt trykket og Fløy fikk aldri slappet av.

I det 84. minuttet skulle vondt bli være for Fløy. Steinar Berås driblet seg gjennom og la ballen hardt inn i feltet, men det var ingen Arendals-spiller som skulle være sist på ballen. En (u)heldig Julian Brons fikk nemlig ballen rett på seg og inn i nettet gikk den. 6-0! Etter 88. minutter var Berås frempå igjen og satte inn 7-0. Ydmykelsen var komplett og det ble en tung dag for gutta fra Flekkerøy.

arendal-fløy-stats

Historisk seier

Vi må tilbake til 3. divisjon for å finne forrige gang Arendal vant med så mange mål mot et lag. 7-0 stod det på tavla når kampen var over. Sist Arendal vant med lignende siffer var 8-0 seieren hjemme mot Pors Grenland 2 den 15. oktober 2012. Dette er derfor en historisk stor seier for Arendal i 2. divisjon. Det var forøvrig mye idag som minnet om slik Arendal kjørte over motstanderne i opprykksesongen 2012, hvor man hadde flere lignende resultater som 10-0 (Runar), 12-0 (Skotfoss), 8-1 (Eik-Tønsberg) for å nevne noen.

Nå gjelder det derimot å nullstille seg og se frem mot Notodden borte neste helg!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *