Ylldren Ibrahimaj og Nicolai Aas klare for Sørlandslaget

Troppen som skal møte Start 6. februar klokken 17:00 i Sørlandshallen er nå klar. I den finner vi to spillere fra Arendal Fotball, nemlig Ylldren Ibrahimaj og Nicolai Aas.

Troppen består av totalt 18 spillere. 11 av disse ble plukket ut av Fædrelandsvennen, mens de restrerende ble stemt frem av leserne.

– Vi har valgt en blanding av ungt og rutine og håper disse 11 sammen med de som kommer inn i troppen vil gi Start god kamp neste fredag. Det blir opp til treneren å disponere de 18 spillerne og det er ikke sikkert disse 11 utgjør førsteelleveren. Jeg håper ikke laget er for ungt. Vi skulle gjerne hatt med for eksempel Sven Fredrik Stray (ferie) og Øyvind Gausdal (skadet), sier sportsleder i Fædrelandsvennen, Pål. W. Jørgensen til fvn.no.

Mulighet for å slå Start

Foto: Kristin Ellefsen, fvn.no

Nicolai Aas får muligheten til å prøve seg mot Start, klubben han tidligere har spilt for. (Arkivfoto: Kristin Ellefsen, fvn.no)

Ibrahimaj var allerede plukket ut av fvn-redaksjonen og var allerede klar for laget. Aas på sin side ble derimot stemt frem av leserne og var en av 14 mulige spillere. Hakeem Wilkinson var også en av kandidatene, men han fikk dessverre ikke nok stemmer.

– Det blir først og fremst veldig gøy. Jeg har vært på Sørlandslaget en gang før og det var utrolig lærerikt den gangen å få kjenne på nivået, sier Arendal-spiller og tidligere Start-spiller Nicolai Aas. Han legger også til følgende: – Det er fullt mulig å hamle opp med Start. Sørlandsfotballen har fått seg et løft de siste årene og det er mye bra spillere, sier Aas.

Laget skal ledes av Erik «Myggen» Mykland, som vil få hjelp av Vigørs spillende trener, Leif Otto Paulsen. Sørlandslaget slo i 2013 Start 3-1. Den gangen var det John Olav Norheim og Øyvind Gausdal (2) som scoret målene til Sørlandslaget, mens Matthias Vilhjalmsson nettet for Start.

Troppen består forøvrig av følgende spillere (spillere i kursiv ble stemt frem):

Keepere:
Benjamin Boujar (20), Vindbjart
Olav Gerard van Ditshuizen (17), Donn

Forsvar:
Alexander Jones (19), Vindbjart
Johan Naglestad (21), Donn
Jon Ole Reinhardsen (26), Vindbjart
Torje Wichne (17), MK
Daniel Johansen (15), Vindbjart

Midtbane:
Erlend Segberg (17), Vigør
Daniel Aase (25), Vindbjart
Ylldren Ibrahimaj (19), Arendal Fotball
Henrik Andersen (16), Fløy
Nicolai Aas (21), Arendal Fotball
Marius Harv (18), Donn

Angrep:
Lasse Sigurdsen (17), Fløy
Jan Thomas Sandvik (23), Donn
Endre Omland (20), MK

Kilder: fvn.no (1, 2 og 3)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *